Oxby

Virksomheden

Hvem er vi

Oxby is a danish graphics lab and communication company.

The company consist of two brothers and was established in 2000 by graphic designer Paul Nicolas Oxby.

Journalist Simon Oxby Han har erfaring som tv og radiojournalist i blandt andet DR, og som kommunikatør i organisationer som Djøf og Realdania.

Tilsammen har de to brødre 50 års erfaring i skreven og visuel kommunikation. Oxby har kunder i hele Norden.

Book Cover
Bogomslag

Kunder

Fortid & nutid

Tak for opgaverne

LEJKA · Aschehoug · Bazar Publishing Norway, Denmark, Sweden & Finland · Cortek Law · Cicero · Earbooks AB · Follow That Dream · Forlaget Carlsen · Forlaget Hr. Ferdinand · Forlaget Punktum · Gyldendal · ID Academy Media · Jive Records · KanonProduktion · Løfbergs Forlag · Lydbokforlaget · Nordic Records · Orange Records · RCA · Rosinante · Saxo.com · Scandinavian Records · Tiderne Skifter · Zomba Records

Ansættelser

Fortid

Vi var glade for at arbejde hos

Realdania · Nordisk Film · Danmarks Radio (DR) · Djøf · Dansk Metal · Kommunikation & Sprog and more.

  • Jan Blicher Grunnet, LEJKA
    Vi fik hjælp fra Oxby for at blive mere synlige hos offentligheden. Vi har et produkt, der kan afslutte en masse boligsvindel og ønskede, at de danske politikere og medier skulle vide det. Oxby har været en stor og løbende hjælp til at sætte dagsordenen. Fra en mediestrategi - til udvikling af kvalitetsindhold til de sociale medier og pressen.. Oxby er et jordnær kommunikationsfirma - og de er gode til at forbinde mediestrategien til min vision for fremtiden for LEJKA. 
  • Depressionsforeningen
    Dansk Depressionforening har arbejdet med Oxby som en del af vores fortalervirksomhed, der kæmper for øget åbenhed omkring mental sundhed. Med Oxby ved du, at du får hurtig handling og godt undersøgt arbejde. Måske er deres stærkeste punkt at omdanne ekspertviden til artikler og meddelelser, der appellerer til et bredere publikum. De leverer altid, og når de gør det, er kvaliteten god.
    Den Danske Depressionforening
    Morten Ronnenberg, generalsekretær
da_DK